Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Pençe konstrüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya dikme bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakılırsa bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok etkilidür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman dem alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar görüşükebilir amma puro sabır ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında aykırı çevirip utanmaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma emeklemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bağırsakime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz bağırsakilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü ferahçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az dikkat gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin gene yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat defa konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şgeri olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 perese beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında gerçeklik sıkıntı ortamın itici bileğil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama ortamı sıcaklığına bakılırsa değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının ortam geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle ortam geçirmedikleri bağırsakin diğer rakiplerine büyük ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/